Oferta

137.29lei

167.43lei

Upgrade-Ul Negru Șemineu 5 Lama De Căldură Alimentat Aragaz Fan Log Arzător De Lemn Eco-Friendly Fan Liniștit Acasă Eficient De Distribuție A Căldurii

Adaugă o recenzie

5 - frunze Lamă Nouă Termodinamic Șemineu Fan

Descriere:

1. Durată de viață mai lungă - întregul evantai este fabricat din aliaj de aluminiu și nu va rugini sau coroda atunci când este încălzit.

Liniște - doar o parte în mișcare este lama de asamblare.Tu nici măcar nu știu ventilator acolo, dar te vei simti cald!

2. Nici o baterie sau de alimentare este necesar - aragaz fan utilizează căldura generată de suprafața de aragaz pentru a roti și reglează automat viteza în funcție de temperatura suprafeței de aragaz.

3. Consum mai mic, eficienta mai mare - atunci Când suprafața temperatura din cuptor ajunge la 50 de grade Celsius și începe să lucreze în termen de 30 de secunde, produsul se va opri de lucru atunci când temperatura scade sub 50 de grade Celsius.

4. O căldură condus soba pe lemne fan generează energie electrică prin conversia căldurii din sobă în energie electrică, care transformă energia termică în cinetică-energie pentru a conduce motorul, apoi lamele se rotesc.Nu este nevoie de baterii sau electricitate, ecologice.

Specificatii Produs:

Viteza: 1500 rpm

Incepand de temperatură: 50 °

Stil: 5 frunze

Culoare: Negru

Material:

Zgomot: ≤25dB

Material: aluminiu Anodizat

Pachet :

1X ventilator semineu

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: eco, coș de fum matura, soba pe lemn, in, ambarcațiuni din lemn, piatra soba pe lemne, ventilator pentru semineu soba, aragaz de camping, 4 de căldură alimentat aragaz, ventilator, căldură pad
Feature1 Eco Soba Pe Lemne Fani
Tip 5 Lama Aragaz, Ventilator
Viteza 1500RPM
Numărul De Model Semineu fan
Origine NC(de Origine)
Feature3 Încălzire, Șemineu Fan
Incepand de temperatura 50 °
Material Aliaj De Aluminiu
Feature2 Căldură Alimentat Aragaz, Ventilator
Zgomot 25DB

Scrie o recenzie

Produse similare