Oferta

87.87lei

195.22lei

Pompa de san Bilateral Lapte Pompa de biberon Postnatale Consumabile Electrice Lapte Extractor Pompe de San USB Alimentat Copilul alăptat la Sân

Adaugă o recenzie

Mai Mult De A Iubi

Nume Produs: Pompa De San Electrica

Material: PP

Sursa de Alimentare: USB

Culoare: Alb

Mama e cea mai bună alegere, fără probleme supt fără probleme, în condiții de siguranță, confortabil și sănătos.nu conțin substanțe nocive.Rezistent la temperaturi ridicate, ușor de curățat, mai sigure.

De putere mică, mică vibrație, zgomot redus, buna funcționare.Mic și ușor, ușor pentru a stoca și transporta în timp ce merge afară.

Cum să utilizați: pompa de san trebuie să fie utilizat cu interfata usb.

Sfaturi de sanatate: 1. Spălați-vă mâinile înainte de a utiliza lapte pompa pentru lapte sau trata laptele matern. 2. Pompa de san este fierbinte cu un prosop fierbinte înainte de muls.Masajul stimuleaza areolei pentru a face piept complet clar. 3. De muls la propria presiune.Sanii sau sfarcurile ar trebui să se oprească de muls atunci când simt durere. 4. Doar stoarce suma de opt puncte pentru muls (nu mai mult de 20 minute) 5. Utilizați un recipient cu capac atunci când depozitarea laptelui matern 6. Elimina laptele matern, care a fost în frigider pentru mai mult de 72 de ore (3 zile) 7. Nu pune frigorifice laptele matern și proaspăt lapte matern împreună. 8. Se dezghețe în frigider laptele matern sau link-ul de pe recipient pentru lapte cald cald pentru hrănire. 9. După decongelat laptele matern este decongelat, dacă copilul nu poate bea după 24 de ore, vă rugăm să nu repetați frigorifice laptele matern.Dispune de restul și dezinfectați recipientul.Lista de ambalare: 1.Tetine 2.Cablu de alimentare 3.Tuburi 4.Motor 5.Față-verso conector 6.Diafragma de silicon * 2, Piept scut * 2, valve și sticlă * 2 Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Cu excepția unor circumstanțe speciale, în condiții normale, putem garanta că caseta este intact.Dacă nu aveți nevoie de o caseta, faceți clic pe niciun link-ul de mai jos să-l cumpere.

Non-alunecare, design sticla

Rezistent la temperaturi ridicate de până la 120°,poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde

USB tensiune VS pompare în timp ce de încărcare

O sticlă de produse cu dublă utilizare , nici o poluare secundară

Design ușor, pompa de san corpul chiar mai ușor

Anti scurgere

O sticla de lapte pe care copilul se poate juca cu

Viteza Reglabila

Ușor de curățat

Imita mama s mamelonului

Dimensiune

Lista de ambalare

1.Tetine 2.Cablu de alimentare 3.Tuburi 4.Motor 5.Față-verso conector

6.Diafragma de silicon, Piept de scut, armătură și sticlă 7.Geanta de transport

Certificat național

Etichete: electrice pompa de san, extractor surub, pompa de san electr, de sex masculin aparat de muls, hegen sticla de lapte, pompa apa, cabernet merlot, fleece piele, laptele matern, lot hrănire copil
Material Caracteristică 5 Ftalat Gratuit
Este Nevoie De Baterii No
Material Caracteristică 1 BPA Gratuit
Nume De Brand SLAIXIU
Material PP
Material Caracteristică 3 Nitrozamine Gratuit
Interfață De Putere USB
Material Caracteristică PVC
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare electric
Material Caracteristică 4 PVC
Este Baterii Incluse No
Material Caracteristică 2 Latex Free
Numărul De Model BP001

Scrie o recenzie

Produse similare