Oferta

92.50lei

142.34lei

Arc din Oțel inoxidabil Balamale, Rame de Ochelari Full Rim Rx capabil de Ochelari Unisex Ochelari de Miopie

Adaugă o recenzie

Arc din Oțel inoxidabil Balamale, Rame de Ochelari Full Rim Rx capabil de Ochelari Unisex Ochelari de Miopie

De Brand Nou.Calitate De Top.Nu E Dor De Ei!!!Material:Otel Inoxidabil

Culoare:Negru/Bronz/Aur/Argint

Stare:Brand new

Lentile dimensiune:57mm

Bridge:15 mm

Templu:142mm

Vertical:43mm

Lățime cadru:145mm

Înainte de a cumpăra acest produs,vă rugăm să asigurați-vă dacă acest cadru potrivit pentru tine,detalii de măsurare, vă rugăm să verificați sufla diagramă.

Negru, Bronz, Aur, Argint Despre noi

Am fost de vânzare pe ebay din 2010 și se află în China.Ne-am specializat pe produse de moda.Scopul nostru este de a oferi preturi competitive, produse de calitate, livrare rapida si mare client de servicii pentru clienții noștri.

Dacă doriți mai multe opțiuni,vă Rugăm să vizitați magazinul nostru.Transport

* Elementele vor fi livrate în 1 zile lucrătoare de la primirea de plată.

* Pentru clienții din statele UNITE ale americii,Marea Britanie,Australia și Canada,Elementele vor fi livrate prin e-pachete din China, cu urmărire,de obicei, durează 7-15 zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

*Pentru clienții din cele mai multe țări,de obicei, durează 15-40 de zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

* Vom trimite un produs în funcție de adresa furnizată pe ali express deci, vă rog, asigurați-vă că ați primit adresa înainte de a cumpăra.

* În cazul în care cumpărătorul nu și-au primit după elementele de timp așa cum am promis, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul sau ridica orice dispută.

În cazul în care cumpărătorii trebuie să-și EXPRIME TRANSPORT, place de contact cu noi și acest lucru are nevoie de o suplimentare de plată pentru taxele poștale.Termeni de vânzări vrem experiența dvs. de cumpărături online pentru a fi rula riscul de a gratuit.Credem că vă va plăcea marfa noastră și să înțeleagă că uneori este dificil de a cumpăra un element fără de fapt a fi capabil să-l simți, pentru acest motiv, și ca o parte a noastră de 100% satisfacție garantată sau plin de bani înapoi .Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, pur și simplu trimite înapoi la noi în termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție (original taxele de transport nu sunt rambursabile) sau de schimb.Tot ce va cerem este să ne e-mail pentru un număr de autorizație retur.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul este în aceeași stare în care l-ați primit.Plata

Acceptam plata prin mai multe cale.Contactați-ne Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați prin intermediul ali-și exprime mesajul.

Etichete: BETSION, mare de ochelari, Sticla, sticlă citit, ochelari rotund, cadru de sticlă bărbați, rama de sticla, culoare ochelari, optica ochelari ochi de pisica pentru doamna, rama ochelari
Numărul De Model BETSION
Nume De Brand BETSION
Tip De Element Accesorii Ochelari
Model Tip Animale
Gen Unisex
Accesorii Ochelari RAME
Material Cadru Din Oțel Inoxidabil

Scrie o recenzie

Produse similare