Oferta

44.18lei

63.09lei

Copil Cărucior Mâner Cotiera Ghidon Bara de protecție pentru Babyzen YOYO YOYO+YOYA VOVO Babysing Hiwide YUYU Cărucior Cărucior Accesorii

Adaugă o recenzie

Mai Multe Produse:

Universal Cărucior Cotiera Mâner Ghidon Transversală Bara de protecție pentru Babyzen YOYO YOYO+ YOYA VOVO Babysing Hiwide YUYU

Detalii:

Cotiera este conceput pentru a proteja copilul de la coliziunile cu pereții, posturi, oameni, obstacole, asigura bebelusului tau protectie oriunde te duci.

Sunt dotate cu un mâner moale în față.Dacă copilul tău se apleacă prea mult înainte, valuri brațele lor, sau lovituri de picioare și hit-uri cotiera, moale de prindere le va proteja de dureroase cucuie și vânătăi.

Fabricat de înaltă calitate tesatura oxford și țeavă de fier, care este rezistent la uzura, nu este ușor de a sparge, puternic, ușor și și este proiectat pentru utilizarea de lungă durată.

Ușor de instalat și de a elimina, poate fi instalat în câteva secunde, și tot ce este nevoie pentru a atașa este pentru a-l fixa pe cadru, aproape cărucior fără demontarea acestuia.

Universal compatibil cu Babyzen, YOYO, YOYO+, YOYA, VOVO, Babysing, Hiwide, YUYU cărucior de copil și de cele mai multe carucioare.

Caietul de sarcini:

Material: oxford pânză, țeavă de fier

Potrivit pentru tub rotund dimensiuni de copil cărucior:

Diametru: 1.9 cm/0.75 inch

Perimetrul: 6.0 cm/2.36 inch

Lățime interioară: 34-35 cm/13.39-13.78 inch

Outter lățime: 38-39 cm/14.96-15.35 inch

Notă: Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Pachet:

1 x Cotiera

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: babalo 2020, cărucior yoya, gogoriță cărucior, bara yoyo, copil cărucior yoya, gogoriță donkey, digital benzii de rulare, yo, profesionale yoyo, mâner yoya
Tip Cotiere
Intervalul De Vârstă 4-6Y
Numărul De Model Copil Cărucior Mâner Cărucior Cărucior Accesorii
Certificare EN
Material Material

Scrie o recenzie

Produse similare