Oferta

100.97lei

180.29lei

Universal cu LED-uri Auto Toba de Eșapament Sfat Țeavă Rosu/Albastru Lumină în Flăcări Drept Masina Modificata Priză Unică Țeavă de Eșapament Coada Gât

Adaugă o recenzie

Descriere:

*1. Material: aliaj de aluminiu

*2. Stil: #Margine Rotunda, #Margine Dreaptă

*3. Model: general

*4. Dimensiuni ambalaj: 19 x 12 x 12 cm

*5. Lumina De Culoare: Roșu, #Albastru

Caracteristici:

*1. Produsul este fabricat de înaltă rezistență din oțel inoxidabil, rezistent la temperaturi ridicate, rezistent la coroziune si foarte rezistent.

*2. Aceasta poate ajuta la reducerea zgomotului, amintește masina din spate pentru a menține o distanță sigură, pentru a preveni tailgating accidente, de a spori viziune atunci când invers.

*3. Directă șurub monteaza cu trei pură de oțel în formă de M cleme de la capătul țevii, și piulița este gros și întărit, care îmbunătățește puterea de titular.

*4. De înaltă temperatură cap foc joacă rolurile de rezistență înaltă temperatură, presiune, și creșterea de putere; și foc capacul este conectat la un spoiler, pot juca un anumit rol în amortizarea.

Pachetul Include:

1 x Țeavă de Eșapament

Etichete: fibra de carbon de evacuare sfat, led bar cu profil de aluminiu, 4 inch evacuare sfat, bmw e46 vas de expansiune, țeavă de eșapament, auto toba de eșapament, albastru ureche, masina a tobei de eșapament, filtrul conductei de evacuare la masina, Sistemul De Evacuare
Tip De Material Aliaj De Aluminiu
Certificare CE
Tip Toba de eșapament
Origine NC(de Origine)
Poziție De Montare Din spate
Nume De Brand OLOMM
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea JP

Scrie o recenzie

Produse similare