Oferta

84.21lei

93.56lei

Ziua Morților Mexican Craniu Florale Ceas de Perete Dia de Muertos spaniolă Home Decor Agățat de Perete Ceas de Circulație Tăcut Ceasuri

Adaugă o recenzie

Mexican Craniu Florale Ceas de Perete vremurile Bune!- Și regândească ceasul tradițional la fel de funcțional decor de perete.Va place cum Artiștii noștri sunt conversie unele dintre cele mai tari modele special în Ceasuri de Perete.

Caracteristici:

Măsuri de 30 x 30 cm (12 țoli) Fabricat din Plastic Acrilic Necesita o baterie AA (nu sunt incluse)

Fara Rama Design Simplu

Nici un Cadru în font parte.Gloss-finisaj față și expuse mâinile ceas.

Cadru de Metal cu sticlă acrilică

Robust, cadru metalic, HD sticlă acrilică și capacul de plastic din spate face ca ceasurile noastre un produs de mare calitate.

Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

De Asigurare A Calității

Dacă nimic nu merge bine cu ceasul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați, am promisiunea de a înlocui produsul defect sau de a face o rambursare.

DECOR INTERIOR:

Acest decor acasă accesoriu servește scopul de a decora peretele de acasa sau de la birou; se Potrivește bine în toate tipurile de camere, de la holuri de hotel tipic camere de locuit.

Bun Venit Personalizat Pentru:

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: eta cuarț circulație, ceas de perete decor, 12888 ceas cuarț circulație, ceas de perete mare stație de, bărbați ceas craniu, data uita-te la acasă, de paști acasă decor agățat, rochie mexican, ceas mecanismele, ceas pisica de coada
Numărul De Model CZ-0390
Material Acril
Nume De Brand Vinil Ceas
Stil Scurtă
Origine NC(de Origine)
Ceas De Perete Tip Imprimate Ceas De Perete
Combinație Separă
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Forma Singură Față
Tip Ceasuri De Perete
Corpul Material Plastic
Lungime 300mm
Diametru 30cm
model rezumat
Tip Display Ac
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Caracteristică Stil Antic

Scrie o recenzie

Produse similare