Oferta

317.30lei

20buc transport gratuit Loto 38mm Culoare Diferită de Securitate de Blocare de Siguranță Lacăt

Adaugă o recenzie

Informații despre produs

Partea I Nr.: NT-A38S 38mm Scurt Suspendare din Oțel Lacăt de Siguranță MATERIAL: nylon Armat corpul și triple acoperite cu oțel călit suspendare.DESCRIERE: o) utilizat pe scară Largă în industria chimică, electrică, industria de automobile, etc. b) Ușor pentru a fi transportat c) Cu re-scriere semne de avertizare d) Pentru elementele de Fixare (Cand etrierul este deschis, cheia nu poate fi eliminat) e) de Înaltă Securitate 12 pin cilindru de blocare, până la 50000pcs Tastat Diferite mecanisme de blocare.f) imprimare cu Laser și logo gravură disponibil, dacă este necesar.g) Suspendare Lungime: 38mm h) Toate diferite culori disponibile.

Culoare

Toate diferite culori disponibile.

Bunurile foto

În față Și în Spate foto

Despre Exprime Opțiunea

1.)China a Înregistrat Mail, Posta sau Vasluion.ro Standard de Transport maritim, cele mai multe țări vor sosit coletul in10-25 zile lucrătoare. ·China EMS ,DHL,FEDEX ,TNT, etc.Cele mai multe țări vor sosit coletul in7-15 zile lucrătoare. ·Timpul de livrare depinde de distanța de transport și de condițiile meteorologice și de grevă sau de alți factori.Acești factori sunt dincolo de controlul companiei de logistică.Confruntați cu aceste cazuri de livrare a coletelor timp va fi întârziată, specifice din motive de întârziere, puteți să ne contactați pentru a vă ajuta să verificați.Vă rugăm să înțelegeți!Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta! 2.) Trebuie să-ți cunoști politica fiscală a țării înainte de a cumpăra.Import taxe și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Dacă aveți nevoie pentru a evita în mod rezonabil o parte din costuri, ne puteți spune planul de achiziții. 3.) Toate produsele vor fi în timpul normal de livrare în termen de 2-4 zile lucrătoare, desigur, există circumstanțe speciale, cum ar fi sărbătorile legale speciale sau personalizate de produse, timpul de livrare va fi extins. 4.) Adresa de livrare putem primi doar de la Vasluion.ro.Înainte de a plăti, asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Nu am modifica cumparatorului, adresa de livrare permisiuni, dacă veți găsi adresa de livrare este greșit, vă rugăm să anulați comanda, de a modifica adresa de livrare și să restabilească ordinea.

Contactati-ne

Suntem fabrică.Dacă aveți o comandă mare,va avea cel mai bun pret.Orice întrebări ați pls simți ușor să ne întrebați.Vă rugăm să lăsați informațiile dvs. de contact.Vă mulțumim pentru cooperare!

Etichete: lacăt de siguranță, nailon lacăt de siguranță, Forma De Inima Lacat, inima de blocare, sistem de blocare loto, lacăt de siguranță industriale, ușă lacăt, ujia smart lock, mens lacăt, blocare de amprente
suspendare diametru 6mm
KD sistem de cheie tastat diferite
Dimensiune shackle length
suspendare lungime 38mm
Nume De Brand WZNT
De Înaltă Securitate 10 sau 12 pin cilindru blocare
Material Nailon armat corpul și triple acoperite cu oțel călit suspendare
MK sistem de cheie diferă și cu master key
KA sistem de cheie Tastat La Fel
Numărul De Model NT-A38S
culoare roșu, albastru, galben, verde, portocaliu, negru, alb și altele
Cheie De Fixare Caracteristică Cand etrierul este deschis cheia nu poate fi eliminat
Tip De Blocare Lacăt Cu Cheie
KAMK sistem de cheie la fel și cu master key

Scrie o recenzie

Produse similare