Oferta

32.91lei

60.94lei

NICETOWN în aer liber Cortina pentru Patio Detasabila Lipicios Tab-ul de Sus pentru Agățat Ușor Impermeabil Pridvor Exterior Alb Pur cu o Frânghie

Adaugă o recenzie

2021 Festivalul De Primăvară Din China Anunțul

Dragi prieteni,bine ati venit la magazinul meu.Doresc să ai o zi bună și spor la cumpărături.Festivalul de Primăvară din china este traditional, astfel încât să avem mai multe sărbători.

ATENȚIE LA:

1. În timpul de vacanță, vom accepta doar comenzi dar NU va expediate, și servicii pentru clienți va fi online ocazional.

2. Dacă aveți orice probleme cu acest produs sau o comandă, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi si va vom raspunde cu promptitudine după ce ne-am du-te on-line.

3. Vă rugăm să nu îndemne transport în timpul perioadei de vacanță, logistica companiei se află în vacanță, așa că nu putem livra pentru tine.

4. Vom aranja transport cât mai curând posibil după vacanță se termină.Sper că vă puteți aștepta cu răbdare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere în avans.După festival, ne vom strădui să vă servească.

Despre livrare;

Din Februarie. 3(02/03): livrarea se va întrerupe.

Feb 20(02/20): Normal de Livrare.

Notă importantă: adauga un mic cadou pentru comanda în timpul acestei perioade.

Cele Mai Bune Urări!!!

⭐ PACHETUL include - 1 pur cortina + 1 gratuit cortina frânghie.Tab detașabil design de top cu diametrul interior de 7,5 cm, care se potrivește cele mai multe dintre tije.

⭐ DETASABILA TAB-ul de SUS - Alunecare tab-ul de sus cu auto-adezivă design poate cu ușurință agățat & unsling fără a lua în jos pe tija.

⭐ LUMINA si AERISIT - Ușor filtre de lumină în timp ce creșterea de confidențialitate.Nu se tem de vreme, acest lucru pur în aer liber ne permite pentru a rezista ani de utilizare.

⭐ LARGĂ de COMPATIBILITATE - NICETOWN are diferite stiluri de perdele, care sunt la îndemână pentru utilizarea în aer liber în interior condiții.Vizita NICETOWN magazinului pentru a afla mai multe decor acasă.

⭐ ÎNGRIJIRE UȘOR - Ușor de întreținut și lavabilă la mașină.Rapid de călcat sau curățare cu abur, mașină de spălat atunci când este necesar.Vă rugăm să vă conectați lipicios tab-ul de sus înainte de spălare, pentru a preveni ruperea.

Stimate client, stiri importante:

Dacă valoarea unui singur ordin depășește 189 de dolari SUA , vom actualiza livrare expres pentru tine pentru gratuit , și de a folosi rapid logistica metode de livrare, cum ar fi UPS, FEDEX...

Țări participante: Statele Unite ale americii, Canada, Mexic, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Ungaria, Portugalia, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Elveția.

Etichete: înalt perdele albe, pentru acasă, cortina titular, wed voal, gazebo, cort, perdea de duș, bluza pur, litoral pur perdele, moare perdele, mobilier terasa
Technics Țesute
Nume De Brand NICETOWN
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Model Tip Solid
model Fire Vopsite
Locație Fereastra
Format Alte
Origine NC(de Origine)
Funcția perspectiva
Stil Modern
Aplicabile Tip Fereastră Plat Fereastra
Tip De Instalare Built-in
Utilizarea Birou
Tip Cortina
Material 100% Poliester
Numărul De Model NTOTDTTSHEER
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide

Scrie o recenzie

Produse similare