Oferta

68.42lei

88.88lei

12 Inch Luminos Ceas de Perete din Lemn Tăcut Lumină în Întuneric de Noapte Nordic Moda Ceas de Perete Non Ceas Ticăie cu Lumina de Noapte

Adaugă o recenzie

Lizibile ceas de perete: super liniștită și fără bifarea pe timp de noapte cu funcție de lumina de noapte, suficient de mare pentru a vedea și citi runda 12-inch diametru cadru fără sticlă.

Minimalist ceas de perete: design Simplu si modern va arata frumos în orice cameră.Combina cu toate decor în casa ta și de birou.Din lemn, cu fața luminoasă arabe numărul și săptămâna pare sh ar p chiar scurtează camera ta.

Ceas de perete care strălucește în întuneric: folosind lumini de noapte, mare stereoscopic număr are lumina de noapte care cere de a absorbi lumina suficienta energie în timpul zilei, de obicei 4-8 ore.

Ceas de perete cu baterie: circulație de Cuarț cu baterie și putere scăzută necesită 1 AA-bateria nu este inclusă (un bun carbon baterie poate fi folosit pentru mai mult de un an, energia economisită)

Utilizate pe scară largă ceas de perete: Vintage-cauta ceas de perete perfect pentru sufragerii, camere de zi, camere de familie, dormitoare, camera de studiu, bucatarie, birou si sala de ședință.

STIL: luminos

Mișcarea: quartz (alimentat de baterie) Baterie

tip: AA (nu sunt incluse, utilizarea normală Zinc-carbon-baterii în loc de baterii alcaline pentru a garanta viața de ceas

Tensiune: 1.5 V

Curent: 400mA

dimensiuni:30*30cm

Material:lemn

culoare:Maro lemn

Conținutul Pachetului:

1 * Luminos Ceas de Perete(nu contine baterie)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: roval decalcomanii c40, rând cristal curte, router casa lte, router instrument deko, rovan șuruburi reduse, router burghiu de 3mm, rovan baja roata, router mobile 45, rover putere banca
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare