Oferta

321.36lei

50 de perechi Noi 9D faux culoare gene de nurca naturala ridicata lung pufos individuale colorate gene false Machiaj Instrumente de Prelungire

Adaugă o recenzie

Sfat prietenesc înainte de plasarea unei comenzi:

1. Beautifuleyes magazin oferă în prezent o mare valoare cupoane pentru tine de a alege de la.Te rog, colecta cupoane înainte de a cumpăra. 2.Suma de achiziție este mai mult de 200 de dolari SUA, și metoda de transport este DHL sau UPS. 3.Cele mai populare stiluri este într-o mulțime de valori disponibilă pentru 24-72hr nava. 4. Vă rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.precum și VIP 2 la sută ofertă exclusivă.

Noi 9D Culoare Imitatie nurca păr seria CF

Xinmeilin geană avantaje:

1.Fantezie 9D,ușoare și confortabile:genele este foarte moale ,ușoară ca aerul și confortabil ,de lux, căutarea va face toate ochii pe tine. 2.Xinmeilin genele Pot fi folosite de mai multe ori în cazul în care genele sunt utilizate și eliminate în mod corespunzător ,Ușor pentru a elimina de ochi demachiant sau instrumente . 3.Pure de mână făcute de muncitor calificat : Xinmeilin Genele sunt 100% realizate manual în fiecare pas până la 20 de pași Xinmeilin genele sunt Libere de tratament chimic & hipo-alergenic & Cruelty-free.

Un total de 16 de culori sunt bineveniți să cumpere

Nu există nici o culoare in link-ul, puteți lăsa un mesaj la client service, puteți alege o culoare pentru a plasa o comanda, va vom livra în funcție de culoarea de mesajul tău.En-gros pretul este mai mic.

Produse șansă reală:

1.Luciu bun și se simt confortabil

CF01

2. Moliciune este mai aproape de real păr

CF02

3.Rădăcină de slefuire, mai realist

4. Mai bine curling și crearea ochii plin de farmec

5. Luminozitate nu povară pleoape.

6. nu este ușor să se deformeze, puternic și durabil

7. Simulare de înaltă calitate materiale adăuga culoare la frumusete

CF15 CF16

CUM SE APLICA GENELE FALSE

Cele mai multe dintre genele false va fi un pic mai mult decât reală dimensiune ochi.Dupa ce gene false, compara dimensiunea reală a genelor și apoi se taie excesul.

1.Scoateți ușor genele false din tava cu ajutorul unei pensete

2.Țineți genelor banda împotriva pleoapa & tăiați capetele în cazul în care trupa este prea mare

3.Se aplică o fâșie subțire de lipici genelor de-a lungul band & așteptați pentru lipici pentru a deveni lipicios

4.Locul genelor banda cât mai aproape de linia genelor posibil și mențineți apăsat până când este sigur

5.Magazin de lovituri de bici în ambalajul original pentru a păstra forma și integritate

Metoda de indepartare a genelor

1. Dip de pe curățare de ulei cu un tampon de bumbac si frecati-l ușor peste rădăcina genelor. 2. Genele vor cădea în mod automat după câteva mișcări. 3. Apoi, utilizați un tampon de bumbac pentru a elimina lipici din pleoape. 4. Nu trageți de gene false din greu pentru a evita rănirea propriile gene. 5. Ștergeți ușor de pe petele lăsate în ochii 6. Se aplică un tampon de bumbac cu ulei de curățare pentru aproximativ cinci secunde.

Notă:

Nu perie rimel pe gene false.Multe metode de a purta gene false spune,se Aplică un strat de rimel după purtarea genelor, puteți evita stratificarea tău adevărat și gene false, Dar de curățare genele tale poate fi dificil.Doar forma inițială gene inainte de a purta gene false,Acest lucru face cu adevărat genele se potrivesc și nu ușor de strat.Când utilizați gene false, utilizarea mai ușoare metode.Nu utilizați forța pentru a trage gene false, încercați să păstrați curbură de rădăcini de gene false, și de a folosi gene piepteni după utilizare.Nu-și spală-ți genele cu apa.Murdar gene false poate fi ușor periat cu o perie, și adeziv uscat este ușor tras de mână.

Cum pentru a curăța gene false

1. Rădăcina genelor false care au fost descărcate lipici 2. Ori tampon de bumbac în jumătate, o parte este larg și pe de altă parte este îngust, tăiat cu foarfeca,înmuiate în ochi make-up remover. 3. Genele False sunt plasate pe o gamă largă de jumătate de bucată 4. Acoperi bucată îngustă și apăsați ușor radacina cu degetele. 5.Îndoiți tampon de bumbac, ține curbura genelor și puneți-l pe platforma. 6.După 24 de ore, descoperi tampon de bumbac și trageți ușor lipici la baza genelor. 7 .Genele sunt curate și a pus înapoi în cutie pentru data viitoare.

Etichete: multe gene de nurca, geană pach, diagnosticare auto, mink lash, veeso nurca de lovituri de bici, 11mm genelor, lash pach, cam cu role, lili nurca de lovituri de bici, cam urmați
Fals P Lungime 1cm-1,5 cm
Fals P Tip
Gene False Stil natural lung /gros/zigzag/alte
Numărul De Model CF01-CF16
Tip
Banda Genelor False Negru De Bumbac Trupa
Dimensiune 9D faux mink color lashes
Cantitatea 50 perechi /1 cutie
culoare Colorate
Caracteristică 2
Gene False Fel Benzi De Lovituri De Bici
Tip De Element Gene False
Cruzimea gratuită
Nume De Brand xinmeilin
False Tip P Gene Individuale
Material faux blana de nurca păr
Gene False Material Par Sintetic
Procesul de fabricație Realizate Manual

Scrie o recenzie

Produse similare