Oferta

16.96lei

30.88lei

Recent Prosop Mop Cuier Bagaje Titularii de Haine Pălărie Feroviar Radiator Tubular Baie Titularul XSD88

Adaugă o recenzie

Recent Prosop Mop Cârlige Cuier Bagaje Titularii de Haine Pălărie Feroviar Radiator Tubular Baie Cârlig Titularul XSD88 Caracteristici:

1. De înaltă calitate cârlige pentru radiatoare tubulare sunt funcționale cârlig pentru orice baie.

2. Economie de spațiu și accelerează uscarea umed prosoape, halate de baie, lenjerie intima si alte piese din garderoba noastra.

3. Singur cârlige permite gratuit de plasament de pe radiator la diferite niveluri, de la înălțimi diferite și intervale arbitrare.

4. Baie radiator cârlige într-un set practic de 6 sau 10.

5. Durabil, rezistent, realizat din plastic dur.Practic și economie de spațiu.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: radiator haina cârlig

Material: plastic de înaltă calitate

Prezentare produs: radiator haina cârlig este instalat în combinație cu radiatorul.Folosește căldura emisă de încălzire să se usuce rapid, cald, uscat și magazin de haine.

Domeniul de aplicare: Adecvat pentru montarea in bai, fontă, oțel, cupru-aluminiu, oțel-aluminiu, aluminiu turnat și alte radiatoare și schimbătoare de căldură în gospodării și unități.

Alegere 1:

6 x cârlige

Alegerea a 2-a:

10 x cârlige

Etichete: perie mop, negru tava rotunda, mătură cuier, mătură cârlig, uzură de ploaie pentru barbati, mop muntele, suport mop, cârlig de mop, suport monitor, mătură suport de montare pe perete
Material PVC
Nume De Brand Furnishard
Nr. de Cârlige 6

Scrie o recenzie

Produse similare